mandag den 30. maj 2011





















Lørdag cyklede vi en tur på 30km. Turen gik ned forbi Døndalen hvor der er fyldt med ramsløg, det er vildt smukt og der dufter helt fantastisk. Så gik det videre til Rø og derefter til Spællinge Mose hvor vi spiste vores medbragte frokost som i dag bestod af makrel i tomat og så en lille ostemad. Efter en tår vand cyklede vi videre igennem Rutsker Højlyng og til Olsker. Så tog vi endnu en gang turen gennem Slotslyngen og forbi granitbruddet Moselykken og ned til Allinge, for vi skulle handle aftensmad.









Søndag trængte cykelbenene til et lille hvil, så om formiddagen gik vi en tur ad kyststien til Tejn. Det er en tur på ca. 7km. Da vi kom hjem spiste vi frokost og gik derefter vores ynglingstur til Allinge og gik og snusede lidt rundt. Det er lidt sjovt for det er slet ingen lystbåde i havnen på grund af årstiden. Sådan har vi aldrig set lystbådehavnen før. Men vi fik en gåtur på i hvert fald 12km. i det hele den dag.









Idag mandag ville vi igen til Døndalen for vi ville opleve ramsløgene igen, og så ville vi sætte cyklerne fra os på parkeringspladsen og gå op og se vandfaldet. Der var så fantastisk smukt og vi nyder at vi er her i det lidt sene forår hvor der er så frodigt i skovbunden. Vi nød det hele og vil helt sikkert igennem Døndalen igen senere på denne ferie. Det var meningen at vi ville spise vores medbragte mad ved bordet på p. pladsen men der var allerede optaget. Så vi cyklede hjemad og spiste vores mad, som i dag bestod af rugbrød med rød leverposteg, ved hlipperne ved Stammershalle som ligger lige før Tejn. Så cyklede vi til Allinge for i dag skulle vi have æg, brød og kaffe med hjem, så er morgenmaden i morgen også reddet. I dag blev cykleturen 20km.

1 kommentar:

  1. Det er sørme godt at se at I får spist noget rød leverposteg :)

    SvarSlet