torsdag den 23. juni 2011

torsdag d.23 juni

Natten til torsdag vil vi sent glemme for der kom et kraftigt stormvejr ind over os. Vi var helt uforberedte for vi havde ikke set vejrudsigten. Så vi måtte ved 02 tiden ud og rulle markisen sammen, ellers havde den nok lettet, for der kom vindstød i orkanstyrke. Det var ret vildt. Men vi fik det da pakket sammen og kors hvor var jeg bange og Ejner siger at det var han altså også.
Men torsdag morgen var det hele ovre og det blæste bare en smule.

Efter den begivenhedsrige nat tog vi bilen ind for at handle lidt ind.Så bestemte vi os for at køre en tur til Boderne for dels at spise frokost i resturanten og måske shoppe lidt. Det blev kun til lidt oseri for det var nogle forfærdelig grimme klude de havde til salg. Ellers var det dobbelt så dyrt som andre steder. Og det man kunne få i resturanten var burgere og det var ikke det vi gik efter. Så vi kørte til Arnager røgeri og spiste.
Bagefter kørte vi til Rønne og shoppede en lille smule. Vi fandt også en fødselsdagsgave til Lene. Vi er nemlig inviteret til både til Lenes og Jespers fødselsdag om onsdagen hvor vi kommer hjem mandag aften.
Vi ville have taget en kop kaffe inde i byen, men blev enige om at køre hjem og drikke kaffe, for det var så dejligt vejr. Efter aftensmaden gik vi en lang tur på en god times tid. Vi sprang bålet over og gik hjem og så sankthansprogrammet der var i fjernsynet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar